Solen sken över mammarika idag!

Nu ligger de små efter en lång dag med mycket lek, pyssel och annat kul som hände på förskolan. Själv är jag slut i både kropp och huvud och det var skönt att komma hem och ta det lite lugnt med mitt pyssel här hemma. Det finns alltid något att göra och det tar aldrig slut, lite som ett ekorrhjul kan man säga.
Thomas är på jobbet och ska så vara några timmar till så jag har nästan hemmet för mig själv och det är rått gott det ibland med när man är lite trött. Då slipper jag vara social och på alerten och kan gå här och gruffa lite för mig själv.
Dagen på arbetet flöt på och rätt var det var så var mitt pass över och jag fick rusa till bussen och äntligen sätta mig ner och vänta på att få komma hem. Idag höll buss chauffören på att glömma stanna vid min hållplats och då fick jag hojta till för jag har inte lust att hamna ute i Tenhult.
Kom till förskolan och där satt Liam själv och byggde med lego, Liam lös upp som en sol och det värmde i mitt hjärta. Sen kom Amy en pedagog och berättade för mig att Liam har varit så duktig idag och han har varit så lugn. Då hade Amy frågat om det var något speciellt och då svarade Liam helt enkelt ”att nu har han lärt sig att sitta still och ta det lugnt och det tycker han om”.
Det var ju kul att höra, sen var det dags att leta upp Noel och Noel fann jag inne i byggen där han satt och lekte med bilar. Noel hade inte alls lust att gå hem och det är ju i och för sig positivt i och med att han har varit lite vår att lämna ett tag. Men jag vill ju att även Noel ska ha saknat mig och lysa upp som en sol.
I natt har Noel även haft lite otäcka drömmat och fått legat mellan mig och Thomas och trängts ett tag. Till slut gick han med på att sova i sin egen sägn efter någon timma. Nu så har han sagt i kväll att han inte kan sova i sitt rum för han har massa otäcka drömma, måtte detta gå över fort… Men jag berättade om en massa bra drömmar som finns att man kan äta glass, åka till badhuset och att Tomten kommer snart så jag hoppas att det har hjälpt!
I morgon är jag lite nervös för då vi ska till ögon med Liam, måtte även det vara bra och att allt flyter på som det ska. Har svårt att se Liam i glasögon men är det så att Liam kommer att behöva det så får vi ju vänja både Liam och oss till det. Noel känns mer som en som kan ha glasögon men det är nog bara larv från mig för Noel är lite mer lugnare och Liam älskar ju att röra på sig ute och klättra överallt. Så det är säkert därför som jag tänker så.
Nej nu ska jag se till att det blir fint i köket sen ska jag sätta på en tvätt till så den blir klar i tid…
 

När man ser en jätte skall man notera hur högt solen står på himlen och se upp så att det inte är skuggan av en dvärg.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.