solförmörkelse…

Det är tur att jag inte är 25 längre, det är tur att jag är gift, det är tur att jag har förstånd (beror nog på att jag just inte är 25), det är tur att jag kan tacka nej och det är tur att jag kan åka hem.

Fy, vad det är tufft och varit tufft idag. Har i och för sig fått bita ihop så in i bängen då min maken inte haft en chans att bita ihop och se glad ut. Nej, idag har jag tagit hand om fyra stycken hemma och inte bara det, ett kanonlyckat bokbytardag här på gräddhyllan.

Vad var det jag hade förstånd i nu igen…?! Ja, just det… Att tacka nej till alkohol när jag känner att det snurrar i skallen. Det fick jag göra igår, men inser nu att jag borde nog stoppat lång tidigare för att vara en aning piggare idag, nu.

Thomas, ja där är det jobbigt. Nu pratar vi manliga könet, så det ÄR jobbigt. Så när vi vaknade (ja, när jag blev tving ad till att vakna) så vände Thomas sig på sidan och somnade in så gott igen.

Jag fick rasta Stella, sedan rusa in och börja med frullen för att sedan servera mina tre favvokillar. Ja, sen när det var klart så vände Thomas på klacken och masade sig in till sängen i 180 för att lämna mig med disken.

Lika bra att rycka upp sig, det skulle och har blivit en dag med fullt ös i. Från krogen till kväll. Upptäckte att när jag satte ner mina barfotafötter på golvet i lägenheten vart det små klabbiga droppa på golvet vart man vände och vred på sig här hemma på golven.

Så det vart att fixa undan frullen fort, för att sedan dammsuga och ta hand om golvet med skurskaftetet och det blöta svabb. Det vart ju totalt solförmörkelse mina golv. Så det vart bara att fixa till får att sedan slänga mig i bilen och köpa in resterna till den gemensamma bokdagen här på gräddhyllan.

Sen vart det ju då alla förberedelser att fixa, då passade maken på att förflytta hela sitt jag och sova i soffan. Sen har det rullat på och nu går ögonen i kors…

Så fortsättning följer i morgon ;-)

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.