Solig, soligare, soligast

Måndag idag och en helt vanlig måndag förutom att jag har vabbat frö Liam. Idag så skulle vi ju till tandläkaren igen för att kolla så det inte har blivit infekterat med mera. Tandläkaren blev positivt förvånad över att svullnanden inne i munnen hade lagt sig så bra redan och att inte Liam var mer blå på läppen än han redan är så det låt ju bra. Dock är Liam öm fortfarande så efter lite överläggning med förskolepersonalen kom vi överrens om att Liam ska vara hemma i veckan. Det är livade lekar och mycket lätt för att stöta ihop med någon och jag är nöjd med mitt beslut. Har lite ågren över att vara hemma från jobbet och jag fattar inte varför egentligen men sån är jag alltid.

I morgon är det dag att åka till sjukhuset med Noel och även ringa till sjukhuset fast då en annan avdelning. Vi har ju fortfaraden inte sett den där magnetkulan som Noel mumsade i sig på nyår och de ville att vi skulle ringa och berätta hur det gått. Så det blir spännande att se om de låter det vara eller om de ska göra en ny röntgen?!
Tja annars så har väl min måndag varit en bra måndag och en helt vanlig måndag. Kvällen blir väl som en vanlig måndag och det är väl skönt med lite rutiner och inte allt för mycket med överraskningar…
Nu sitter nog min vän Annette nere i Thailand och smuttar på en Singha med Suvi, de lyllosarna har tagit semester från den svenska vintern och dragit ner till de mer soliga breddgraderna.. Inte ett dugg avundsjuk!!!

 

Liksom järn äts upp av rost förtärs den avundsjuka av sin svidande passion.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.