Soliga, härliga, roliga dag!

 

Herre jösses vilken fantastisk dag det har varit och jag eller rättare sagt alla i La Familia Jonsson har njutit fullt ut.
alt
Förmiddagen flöt på och vid 12 tiden gick jag ut och dränkte ned grillkolen rejält, precis som han som har blivit så känt i Ullared. Kommer inte ihåg vad han heter men har för mig att de har döpt en tändvätska efter hann nu.
alt
Så vid halv ett fjuttade jag på och det tog sig precis så som en bra ska ta sig. På med färskpotatisen som jag lagt i folier med lite goda kryddor och sen en plats i solen och inväntade familjen Silvert som dök upp en stund senare, brunbrända som värsta pepparkakorna efter turen i Frankrike…
alt
Köttet och hamburgaren åkte på och vi dukade upp ute i solen, ja Thomas som är lite räddare valde att sätta sin del av soffan i skuggan och det gick ju det med. Efter någon timmers ätande och tjatande kom vi på att det vore ju inte dumt att åka till Rogbergasjön för att svalka av både barn och vuxna. Sagt och sagt och så blev det med en liten fikakorg med oss.
alt
Där blev vi några timmar och barnen var nog mer i vattnet än på land. När vi hade suttit en stund kom det tre familjer från Knivshult som också behövde svalka sig och det var ju trevligt det. Såg nog allt vad Familjen Strandqvist hade i sin fikakorg, inte hemgjort det inte utan köpta jordgubbar och köpt glass. Inte som vi från gräddhyllan som hade nybakade bullar och hemgjorda kex…
alt
När det var dags att ge sig hemåt för att fixa kvällsmat så kom Peter på den geniala iden att när vi har haft en så himla bra dag borde vi avsluta den på ett bra sätt och det med kebab hemma hos Katta och Peter, det tackade vi ju inte nej till. Ytterligare ett mål mat som vi slapp att fixa hemma och gott var det med.
altalt
När man har skoj och har semester går ju som jag sagt tidigare dagarna lite för fort och så även idag, så efter 19 tiden tackade vi för oss och om jag inte mins fel tror jag den var närmare 20 tiden. Då hade vi två trötta små gullungar som var sams hela vägen hem och var på glatt hela tiden innan sängen… Underbart!
alt
Nu håller jag på att packa inför i morgon då vi flyttar ner till torpet och hur länge vi blir där har jag inte en aning om. Alice och Jennie kommer ett par dagar och Knut ska vi ha med oss. På tisdag tror jag att Outi och Tommy kommer ett par dagar med och det ska bli trevligt. Men vi har semester och inget bestäm och det gillar jag skarpt!!!
 

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.