Soliga påskdagen!

Söndag, soliga söndag och jag är piggelin även om det blev en aningens sent i går. Igår var det ju Påskafton och största delen av dagen arbetade jag, slet i och för sig inte värst mycket vilket är en fördel med mitt fantastiska arbete.

Men när arbetsdagen var över och mina tre favvo killar Thomas, Liam och Noel inte var hemma så skulle ju Påskaftonen blivit lite ensamt om inte min kära granne rakt över hade bjudit in mig till en god liten tillställning.

Det var höjden av glädje igår, många skratt, god mat och så lite alkohol på det. Ja, inte överdrivet med alkohol nu då jag inte har vanan inne som i ungdomens år. Men vi gjorde en resa tillbaks i tiden och fick (jag fixade) till en god gammal hederlig ”HotShot”. För Er som inte vet vad det är så är det: Galliano, lager med kaffe, grädde och så liten kanel på toppen.

 

 

Och sedan for vi vidare och fram tills nu tiden och gjorde en god uppfriskande mojjito, smarrigt värre. Det var inte bara flytande som det bjöds på, nej det var lite ihop plock med mat också som smakade väldigt bra efter arbetsdagen. Lite knytis, men inte allt för mycket påskinslag.

Jag tog nog med mig det som var mest tillhörande påsken, gravad och rökt lax och hovmästarsås till det…

 

 

Men när det är som mest trevligaste och roligaste så är det väl ändå dags att gå för att inte bli besviken om det skulle bli tråkigt (tror nog inte det blev tråkigare) så jag tackade för mig runt tolvslaget och begav mig den långa vägen över gården och en trappa upp till mitt resident på gräddhyllan.

Kom inte direkt i säng, tog mig en varm dusch och sen så låg jag i sängen och läste lite twitter, FB och lite Jnytt innan det var dags att stänga locken för att vakan upp till en solig dag som den här.

Men det bästa av allt idag förutom att det är sol. Det är när jag har arbetat klart i kväll så kommer jag få träffa mina tre favvokillar som kommer hem idag i stället för i morgon, me like!!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.