Som en Bamyl…

Kväll och jag är totalt sketslut på ren svenska…

… Gillar inte när negativ energi tar upp min tid eller än värre när negativ energi kommer i min väg. Önskade att alla problem i gruvan skulle försvinna lika fort som en fjärts lukt gör, men så är inte fallet och när jag väl trodde jag såg ljuset så fick man en så kallad ”käftsmäll”, ”spark i magen” eller helt enkelt man blir ”fuckad” hur man än vänder och vrider sig.
Tittade till och med på alternativa jobb i tidningen men efter lite sans och renons så insåg jag ju att jag trivs med mitt jobb, det är bara bihanget till jobbet som jag avskyr. Och sen tänkte jag att efter regn kommer ju alltid solen någon gång och tittar fram så det borde den ju även göra för mig i gruvan med eller!?!?
Nu är jag i alla fall hemma och det är resten av familjen med. När väl Liam och Noel har lagt sig så blir det soffläge med ”Avatar”, Thomas stannade på vägen hem och löpte den i så kallat ”Blueray” format. En bra avslutning dock på 2010 års valborg. Elden får någon annan stå och titta på och regnet kan jag vara utan…
I morgon är det en ny dag och den ser jag fram mot. Då ska jag testa på lite som jag aldrig testat på innan. Dagen är ju nu en dag för någon annan som inte vet att det kommer vara hennes dag fast om jag känner henne rätt så har hon redan räknat ut att det kommer ske något kul den här helgen…
Innan jag for hem idag åkte jag i alla fall förbi coop för att inhandla lite solskydd och det är ju en dyr historia. Dessvärre har jag inte en gnutta färg kvar så jag ser mest ut som en Bamyl nu och kom då på att jag behöver massor av solkrämer. Och när man behöver det så behöver då coop massor av pengar för inte är det billigt. 3 flaskor och de kostade 109kr styck, rena rama rånet för att inte se ut som en kräfta efter en dags solning i Turkiet.
Men nu ska jag ta mig en tallrik med müsli för lunchen som jag åt på jobbet vid 1 börjar ta slut… det låter konstigt ur magen…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.