Sommar!

 

Klockan är allt för mycket för mig att sitta här men just nu har jag inte så mycket bättre för mig än att kolla runt i cybern.
Julen är över, nästan i alla fall… Firandet är över men lite pynt och vår glesa gran från paradiset är kvar som en påminnelse om att det har varit jul.
I dag har det varit gruvan men en väldigt lugn sådan dag, har inte direkt slitet mig varm. Man kan nog mer säga att jag har fått hoppa mig varm för det har varit så lite att göra, men så ska det väl vara någon gång ibland med. Det kompensera upp när det är tjockt med arbetsuppgifter och man får ta med sig det hem och inte bara det man drömmer ju om jobbet i mellan åt.
Det har visst börjat snöa igen, precis som om det inte räcker nu. Håller med Noel att det borde bli sommar nu. Enligt mig räcker det att snön ligger kvar till nyår sen så kan vi gå på det varmare kapitlet igen.
Sitter och räknar här lite och inser att det är ett halvt år innan vi far ner till franska Rivieran, ugh vad länge det är kvar till solen, havet och ledigheten.
Näe, om man skulle hoppa in i duschen och duscha bort de sista resterna från allt julfirande. Maten är borta så varför inte ta bort doften med?!?!
 
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.