Söndag!

Söndag förmiddag, helgen är snart över och den har varit mer än i innehållsrik.

Igår vart det stort kalas för min lilla rara mormor som fyllt 85 år. Nästan hela tjocka släkten var på plats och det var kul att se kusiner som man inte sett av på länge.

Så klockan två var vi på plats på Åsastigen i Taberg och kalasade flera timmar. Man märker att man blivit lite äldre då det kryllade av barn. Det börjar bli en massa kusinbarn och inte bara det, kusinbarnsbarn. Helt otroligt, hinner inte med förr var det ju jag och mina syskon som var barn på stora kalas!

Jag och maken håller visst på att tampas med en 6-åring som jag fick för mig började komma ur 6-års trotset, men ack vad vi bedrog oss. Det har ju blivit än värre med det nu! Noel, min lilla Noel är så envis och så bestämd, har då aldrig varit med om så mycket envishet innan. I alla fall inte från en sådan liten person, det är en sak som är säkert.

Det börjar alltid med en massa kamper om vem som bestämmer och dagen slutar med en massa kamper vem som bestämmer. Våra dörrar smäller så man hoppar högt då Noel får ett utbrott, får nog snart börja med hjärtmedicin om inte det här trotset slutar snart…

Men för övrigt så är allt bara på topp, allt knallar på som det ska helt enkelt.

 

Jag var med Liam och Noel på tennisen innan kalaset igår och i eftermiddag är det sista gången på simskolan för sen är det sommaruppehåll. Ska bli skönt det, inte behöva flänga hit och dit hela tiden.

Längtar ju så himla mycket ner till torpet och det lugns, nu kanske vi kan få in en helg där utan att behöva stressa hit och dit…

Två koppar kaffe har nu åkt ner i min strupe, men jag känner fortfarande mig inte redo att fånga dagen. Undra vad som behövs? Kanske bli helt frisk från den förbenade förkylningen som vi dras med här på gräddhyllan?!

Näpp, nu göra ett försök  att fånga dagen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.