Sova eller rejäl fylla?!

I morgon blir det torpet och jag hoppas på sol, sol och sol. Jag och barnen kommer åka ner men inte bara vi, Outi, Alexander, Felix och Tommy kommer med samt 3 lånehundar så det blir full rulle. Min första tripp detta året så det ska bli kul och spännande att se allt som växer och gro där nere.

Sur blir jag då jag har lite feber och ont i halsen men jag ska allt glömma bort det så kanske det försvinner helt. Måste ju vara positiv i dessa halsontstider…
Ett bra tips är ju att gå och lägga sig så man sover bort skiten å ett annat är väl att ta sig en rejäl fylla så man svettas ur skiten fast jag tror nog på det förstnämnda… Sova, sova och sova alt
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.