Sova, sova & sova…

 

Det var välbehövlig sömn jag har fått och nu mår jag något bättre fast tror fasen det håller på att sätta sig över bihålorna… Gör lite ont men hoppas på att det ska gå över lika fort som det kom över mig.
Sov nästan till 10 idag och sen har jag knallat runt här i myskläder och tagit det väldigt lugnt. Thomas lika så och han har verkligen fått känna på att det är helg han med. Liam och Noel har varit ute hela dagen och fått sin dos av luft och ljus, de sover nog gott i natt.
Nu inväntas lite middagsgäster, det är ju dock 3:e advent och äta ska man ju göra så då kan man ju göra det tillsammans med någon
I veckan hade jag tänkt införskaffa mig en gran så jag och barnen ska väl åka ner till torpet för att hugga ner en och släpa hit till gräddhyllan. Måtte de små krypen stanna kvar i skogen!!!!
Nu till soffan för att slurpa i mig lite gott kaffe innan gästerna kommer!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.