Sova, sova och sova!

 

En kväll och en tidig sådan på gräddhyllan och mammarika är super trött och kan inte fatta hur hon kan vara trött. Mammarika har ju sovit som aldrig förr, länge och efter hon har sovit har hon vilat, vilat och så vilat så mammarika borde inte vara trött utan fylld av energi.
Men, jag piggnade i alla fall till när barnen kom, helt underbart att höra hur deras dag har varit och allt de vill prata om. Dessvärre varade inte allt för länge då det var tidigt i säng efter en lång dag och så kommer ju en ny i morgon igen.
Thomas, ja han vart lite irriterad idag och jag vet inte över vad för det visste han inte själv men som sagt irriterad var han och det märktes även om han talade om det för mig. Det som var lite kul var att han vart snopen av att det tar tid på morgonen att fixa barnen när man ska iväg. Mammarika brukar göra detta men idag gjorde han det själv och jag hörde hur han fick höja sin röst både en två och tre gånger då barnen inte lyssnade.
Men det jag skrattade åt som faktiskt var roligt att skratta åt och som även Thomas gjorde nu i eftermiddag när han kom hem var över Noel i morse. Noel, den lille kvällspigge ville inte vakna i morse utan sova, sova och sova mer. Men det gick ju inte för han skulle ju i väg till förskolan.
Så när Thomas var klar med Noels påklädning och tandborstning var det Liams tur och där vart de inga problem. När de var klara och de skulle ta på sig ytterkläder fann Thomas inte Noel däremot och det var ju inte så konstig för Noel hade tagit av sig alla kläder och krupit ner i sängen igen, för Noel ville ju sova helt enkelt.. Kul för mammarika men inte för pappa Thomas som fick börja om igen!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.