Sova!

 

23:54 alla sover som stockar, ja kanske inte Noel då som precis har varit vaken och ledsen men de andra sover och jag tassar runt här i mörkret. Jag ska nog snart göra ett försök till lite sömn så jag orkar upp i morgon då mina killar kommer vara vakna och pigga.
Fick lura Noel för han var så arg och till slut frågade jag vad han var arg för och Noel var arg för att han aldrig fick bestämma. Då sa jag att han får bestämma allt han vill tala bara om för mammarika vad han vill bestämma. Då sa Noel men jag vill ha den saken och jag frågade vad det var för sak han ville ha och det visste han inte. Till slut sa jag att jag har saken som han ville ha och Noel började vifta med armarna och famla efter med händerna så stoppade jag en bild i Noel hand…
Noel började förbrilt titta på bilden i sömnen och till slut så blev han arg och sa; Men mamma jag ser ju inte vad det är och då sa jag att det är kaninerna du letade efter Noel… Jaha, kom det då sen började Noel vakna till och drack lite vatten för att sedan försöka somna om fast fortfaraden lite lätt irriterad över att han aldrig får bestämma.
Då lovade jag Noel att i morgon ska Noel och jag spela Buzz helt själva när Liam är på förskolan, då blev Noel glad igen och kunde komma till ro för att somna in gott igen…
Det blev inte någon medalj innan för Sverige och det var ju trist, nu vet jag inte vad mer man kan hoppas på. Kanske curlingen kan ge någon, vi har ju haft ett bra damlag för några år sedan!?!?!
00:03, nu ska jag göra ett försök att sova!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.