Sover och korvar i mängder…

Nu är det klart här hemma. Barnen sover efter en välbehövlig dag. De var trötta och jag fick räkna till tio många, många gånger så nu kan jag det med. Riktig syskonkärlek har det varit idag och så typiskt när jag inte mår som bäst heller men vi har ju överlevt så jag ska inte klaga.

Thomas ligger i soffan och gottar sig med en påse nappar, ja en stor påse med haribo nappar. Jag tror den väger ett kilo eller åt det hållet. Blev lite över efter att jag hade gjort i ordning godispåsarna till fiskedammen tills i morgon. Men Thomas vart inte ledsen över att jag hade råkat köpa lite för mycket.

Detta året ska jag inte glömma att dela ut godispåsarna som jag gjorde förra året. Va så trött på godiset efter några veckor för det tog ju aldrig slut de där påsarna och jag var allt för snål för att slänga de hehehe…

Blev väldigt full i skratt idag när jag la mig bredvid Liam och skulle prata lite med han innan han skulle sova. Då berätta jag lite om i morgon att et kommer kompisar och att det är hans kalas. Till slut sa han: Mamma jag vill hellre gifta mig i morgon…. Haha, det kom från ingenstans och jag blev så full i skratt. Så jag spann vidare på det och frågade vem han ville gifta sig med. Så sa han att Siri hade sagt att de skulle gifta sig så det var ju lika bra att göra det.. Ja, jag kan inte annat än att skratta åt mina små älsklingar!

Det tog lite längre tid för Noel som vanligt att somna idag. Ja, Noel har hör på ACDC och det var väldigt hög volym. Inte bara det, jag har sett lampan tändas och släckas ett flertal gånger och att han mumlar och pratar lite för sig själv där inne på rummet innan Noel kan slappna av och somna. Noel är allt en liten kvälls uggla även om han går upp tidigt, mycket märkligt att han orkar.

Har pratat lite med Marie på stan i telefon innan i kväll och när jag la på luren så frågade Thomas direkt. Hur länge varade det samtalet?? Jag tittade på displayen och det stod. 01.09.43 så lite över en timme. Det tyckte jag var lite tid som vi han ta igen en hel månad på… Eller???

Så på tisdag kommer Marie p stan hit upp för att avnjuta lite middag som vi ska bjuda på för hon kan inte komma när det andra kalaset är. Hon önskade sig stuvade makaroner så jag tror att jag ska låta hennes önskan gå i uppfyllelse faktiskt. Då blir ju även de små barnen glada för det är en favorit rätt hos både Liam och Noel.

Måste be min kära make ladda kameran tills i morgon så jag kan föreviga kalset på kort. Det är ju så kul att fotografera tycker jag. Men nu har jag en hel del foton att gå igen och sortera och slänga. För jag har inte haft tid de senaste veckorna att rensa bor de dåliga fotona. Men jag har ju turen att ha två veckor semester kvar så jag får väl göra det någon dag när tid finns.

Thomas måste åka köpa korv tidigt i morgon med för han hade beräknat fel idag när han köpte korv så det finns bara till de små. Men jag tror att även mammorna och papporna vill ha sig en eller fler korvar i morgon på kalaset. De blir nog hungriga av allt lek som kommer att vara i morgon hoppas jag. Oturligt nog så kan vi nog inte vara ute så vi har köpt koke korv i ställer för grill. Vågade inte trotsa vädret så det blir tre timmars innelek i morgon.

Undra varför jag städade idag egentligen, när jag vet att det kommer 14 barn och ett antal vuxna som ska springa omkring. Hade kanske varit bättre att städa efter, fast det kommer ju jag i och för sig göra i alla fall till Thomas fasa…hehe

Marie på  stan skulle till Gällstad, det hade ju jag tänkt att göra i veckan som var men jag kom aldrig så lång. Gjorde ju en massa nyttiga saker på torpet i stället och sen hade vi ju långvägars besök  en av dagarna med. Så jag får väl ta mig dit en annan dag när tid finns…

Nä nu ska jag dra mig tillbaks och hoppas på att skallen är prima i morgon och nacken är stark som en riddardräkt!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.