Sover redan…

 

19:08 och barnen sover redan, planerade in tidig kväll för i morgon är det förskolan redan 06:15 och det är tidigt. Blir nog en tidig kväll för min egen del med för jag ska upp lika tidigt och det är en lång, lång dag i gruvan i morgon.
Thomas är på jobbet nu så jag sitter här helt allena och känner mig lite ensam. Kan bero på att jag har varit fullbokad med besök hela dagen och inte ett enda har varit planerat.
 Det började i morse när jag och Thomas för en gång skull gick tillsammans och lämnade Liam och Noel vid 8:15 i morse och mötte Kamilla och Sara vid dörren som det planerades in en morgonkaffe. Kaffet slurpades och Kamilla och Sara begav sig vidare då min pappa kom på lite besk, hungern gjorde sig hörd och då så klart fixade mammarika en macka åt pappsen. Efter mat imagen blev pappa både go och glad och tog sin blåa bil för att fortsätta färden ner till nedre gräddhyllan och renovera badrum.
Då ringde telefonen och det var Outi som var sugen på en kaffe så hon kom med semla till oss alla. Thomas fick spara sin för han var tvungne att åka till Willy Wonka’s fabrik och slava tills i kväll. När Outi och jag satt där så ringde det åter igen på telefonen och den här gången var det Kamilla igen. Upptäckte att hon glömt sin mobil och lite annat som är bra att ha…
Så efter att hon hämtat Noah på förskolan stannade hela bunten och vi gav oss ut i pulkabacken. Outi tog sin svarta bil med den gula fläcken på och for sin kos. Efter en timme så trillade Liam och slog i sitt knä så då bestämde vi oss för att gå och åter igen ta en kopp kaffe. När klockan började närma sig 15 tiden var det dags för de att vandra ner till andra sidan av nedre gräddhyllan där de har sin lilla koja.
Jag och barnen lekte en stund på Liams rum och sen gick jag och vilade lite medans de lekte vidare en stund. Tänkt vad tiden går fort när man väl vilar, tyckte jag precis la ned huvudet på kudden men vips så var klockan 17.30 och kvällsmaten var tvungen att intagas. Om inte det så hade jag haft två små griniga och skrikiga kids som levt rövare och det vill jag ju inte.
Nu, ja nu sitter jag här och allt är klart för natten men tror inte det är dags för mig riktigt än att nana. Har jag tur så kommer jag får sova för natten som varit har väl inte varit den bästa om man säger så… Så hoppet har jag kvar om en god natts sömn!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.