Sovmorgonen som försvann…

Idag hade jag tänkt ta mig lite sovmorgon men den vart kort. Fick för mig att barnen skulle vara supertrötta och lät de stanna hemma från fröskolan men där bedrog jag min sovande ego.

Liam vaknade redan halv sju men som tur är så är han nöjd med att titta på barn tv på morgonen, sen en kort stund kom Noel upp vilket förvånar mig. Noel är ju den som gärna tar sig lite sovmorgon och sen i stället sitter i sitt rum på kvällarna med diverse olika saker innan han kan somna. Men sen när jag tänker efter så slocknade Noel utan något sådan igår vilket jag borde ha tappat hakan för…

Har nu äntligen planerat in en Ullareds resa inför vintern och julen, ringde mor och hörde om hon var sugen på att hänga med så hon skulle kolla upp lite ledighet. Nu ska jag åka och för sen får jag nog inte ihop något, den 11 november är både jag och Thomas ledig så då ska jag passa på. Åhh vad kul det ska bli!

alt

Idag hade jag tänkt göra lite mysigt för mig, Thomas och barnen i eftermiddag. Men jag har inte en aning om vad jag ska mysa till det med… Sen kommer vi att gå om vartannat i över en vecka så man får passa på när det finns tid ihop. Igår låg vi och pratade om det skulle vara så här och det vi kom fram till att det är nog så här det ska vara. Men då finns det mer anledning till att njuta fullt ut när man väl är tillsammans och det gör vi. Kul har vi och skrattar mycket.

alt

Det sista vi skrattar lite åt är Thomas nattliga aktiviteter, ja han gör massa saker i sömnen när det är mycket på jobbet. (jag tror det är jobbet som påverkar) Så igår natt vaknade jag av en liten käft smäll över kinden… Mmm inte jätte hård men tillräckligt hård så jag vaknade och inte kunde somna om, låg och retade upp mig. Thomas sa sen i går att ”Marika du kan bli arg på dagarna men på nätterna när någon väcker dig, då ska man hålla sig undan” haha…

Ibland tar han min kudde och sular iväg eller letar nålar under mina ben. Ja det finns massor av saker som händer i vår säng…

Måste ändå säga att det ser väldigt mörkt ut utanför fönstret och jag hörde att det regnade innan i morse. Jag behöver sol och sol för att må bra. Hösten och vintern är alldeles för lång utan lite sol så här i början av oktober. Men, men det kan jag inte styra över så det är väl bara att gilla läget!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.