Spa på gräddhyllan!

 

Nu är kvällen här och de små ligger och sussar så gott.
Jag, Liam och Noel åkte till mamma för att inta en god middag med henne. Sen vart det lite lek och skratt innan det var dags för oss att åka hem igen. Väl hemma så kom jag på att barnen hade glömt öppna sina adventskalendrar och det ville de inte spara på så lite choklad innan badet passade ju bra.
Efter badet satt vi och mös i soffan innan det var dags att sova för att orka med morgondagen. Liam är lite hängig men jag hoppas på att det är på övergång. Han har ju haft en ihärdig hosta länge nu och nu kommer täppan i näsan.
Noel den lille piggelinen höll på till 20 tiden innan han ko till ro och somnade. Men det är ju inte något ovanligt så jag lät han hållas. Men när Noel väl somnade var det dags för mig att njuta lite…
… Är eller var rätt frusen idag så jag hällde upp mig ett jätte varmt bad med en kula i som gjorde vattnet helt rosa samt lite badskum på det. Så nu har jag legat där och bara njutit medans allt har varit knäpp tyst här hemma, helt underbart. Massa av ljus tända i hela lägenheten för att få mys faktor 100 och det lyckade jag väl med.
Nu luktar jag som en nyponros eller någon annan god blomdoft och i badrummet hänger det fortfarande kvar lite doft och imma av allt varmt vatten. Glömde bort vattnet lite när jag förberedde så en hel del rann över kanten när jag väl var på plats så jag har även ett nytorkat golv i badrummet nu men det är ju inte något jag gråter över…
Ska nu smurfa runt lite innan jag ska krypa ner och förhoppningsvis kommer jag få en god nattsömn i natt! Efter ett så här härligt spa på gräddhyllan ska man väl ändå få sova gott med tycker jag!

Vild ungdom – lugn ålderdom…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.