Späckad!

 

Dagen före den roliga helgen i oktober…
Idag är det just helgen före den roliga helgen som komma skall. Synd bara att allt roligt blir på en och samma gång, men va fan det kanske är lika skönt att få gjort det på samma helg så man kan jobba nästa och sen har förhoppningar att man kan åka till torpet och släppa allt och bara vara.

Ja, i morgon är jag ledig men det är skola för Liam och tre timmar förskola för Noel. Då ska mammarika ner i gemensamhetslokalen och packa upp böcker och förbereda lite. Har även tänkt hjälpa min kära granne ovanför med att konka lite böcker åt henne med medans tid finns.
Tre timmar går fort och jag hoppas hinna få in lite städning för förebyggande syfte inför söndagen. Men den kommer vi till lite senare… Jo, vart var vi, fredag för middag och det är dags att hämta Noel som vanligt vid 11 tiden för att gå hem och laga lite lunch. Lagom efter det är det slut på skolan för Liam och vi får åka hämta Liam jag och Noel. Samtidigt ska jag gå in till affären för att köpa dammsugarkakor.
På lördag morgon kommer nämligen Teo på morgonen och ska vara här hos oss medans mamma Katta och Pascal ska till sjukhuset för lite undersökning i någon timme. Vid ett vagt ögonblick har jag lovat Teo att vi ska äta dammsugare och har man lovat så har man och barn är ju experter på att komma ihåg.
Så hem med Liam, mammarika och Noel för att packa badväskorna till simskolan som börjar klockan 17.00. Men mammarika och pappa Thomas ska icke följa med sina vattendjur denna gång då min kära mor ska sitta barnvakt till långt inpå natten. För i morgon åker jag och min älskade make samt Outi och Tommy till Göteborg för att gå och se Volbeat, som jag har längtat!
Japp, det var evigeter sen vi köpte dessa biljetter och nu har datumet kommit till mammarika vilket gör mammarika superglad över att få göra en vuxengrej med sin make och vänner. Så min mamma kommer då och tar över, men innan det efter jag hämtat Liam är det väl dags att spöka till sig inför detta evenemang.  Kanske en raggar dusch för att vara lite jämlik till de som jag tror kommer att gå och se detta band tillsammans med oss städade från Jönköping.
Ja, det var hela fredagen och även en bit in på lördagsmorgonen, tror inte vi är hemma innan 2. Men det blir som sagt inte någon sovmorgon för halv nio kommer Teo och jag tror han är leksugen så in i bomben. Under denna tid ska jag även gå ut och sätta upp en tipspromenad samt göra klart inför bokbytardagens öppning klockan 12.
Ja, det är inte slut där, för Noel har ju sin tennis klockan halv elva så Thomas får väl ta och åka med Noel så jag hinner med att göra mitt och vara lite barnvakt. Sen när det är över efter 15 tiden då ska det göras i ordning och jag förmodar att det kommer bli en hel hög med böcker kvar efter denna dag som inte någon föll i smaken. Då får vi packa in det i vår fina Volvo för vidare förd till secondhand eller sortergården.
Japp, middag någonstans får vi väl klämma in, inte vet jag vart men det ordnar sig säkert med den saken. Jag får väl leva på kaffe och kärlek medans de andra tre favvokillar i mitt liv sitter och mumsar i sig något gott.
alt
Sen kommer söndagen, då är det ju Noels dag igen. Då ska han ha sitt kompiskalas och så som han har sett fram mot denna dag. Det blir nog full rulle och åter igen för mammarika och pappa Thomas fullt upp. Men vid två tiden då alla har gått hem så är det nog soffan och filt över huvudet och sova fram till måndag då det är en ny vecka med nya möjligheter.
Kul helg men fullspäckad!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.