Spela skiten ur Outi!

Äntligen, äntligen så kan jag sätta mig ner efter att varit igång sen 05:30 i morse. Tur att det har varit mycket att göra så inte dagen har sniglat sig fram, samtidigt som jag kanske inte hade tänkt att det skulle ta tills nu innan man kan sätta sig och njuta lite innan natten.

Barnen är mätta, rena och lagda. Packat allt de ska ha med sig inför morgondagens aktiviteter i skola och förskola. Thomas är saknad då han är i Göteborg på kick off, men dock så kul för han. Fick mess nyss att de övar körslag, undra hur många öl det har slinkigt ner i deras magar.

Ja, dessa chefer de har det bra. Betalt för att smutta öl och sjunga… Det skulle vi haft, vi kommunanställda. Det hade varit en syn som jag sent skulle glömma om det hade skett på min livstid på jorden.

Men det vart ett glatt överraskande för mig och barnen idag i alla fall. Inte att vi fick åka på kick off och dricka öl och sjunga för det är inte så gott med öl. Nej, mamma ringde när jag var på väg hem och ville komma på besök en stund. Hon hade bakat munkar som hon ville bjuda på. Liam sken upp som en sol, det är ju en favorit nämligen. Noel nöjde sig med en chokladboll och två mackor.

Ja, det var väl lite om livet på gräddhyllan och livet som gräsänka. Händer inte så mycket skoj när plikten tar upp ens tid hela dagen. I morgon är det gruvarbete igen men får en sov morgon, börjar ju inte förens strax efter 8, inte illa det inte…

Näpp, nu ska jag sätta mig i soffan efter att laddat upp Buzz, sen ska jag spela skiten ur Outi!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.