Sportlovet är slut…

Adjö kära sportlov!

Då var sportlovet slut för Liam och Noel, i morgon är det vardag och ledigheten är långt, långt borta. Inte för att mammarika och pappa Thomas har varit jätte ledig på sportlovet, men visst har vi fått någon dag ledig tillsammans. Mammarika har väl varit hemma mest men det var ju bara kul.

Helgen har mammarika ägnat sig åt arbetet nästan hela tiden. Var ju ledig igår fast vetti tusan om mammarika kan räkna det som ledigt då mammarika var så trött, så trött.

Men idag efter jobbet så hade jag faktiskt en liten, liten stund med min egen hobby. Liam och Noel hade blivit lovad att spela star wars och pappa Thomas var sugen på att gå ner i källaren och börja röja i ordning i vårt förråd.

Då tog mammarika fram sina scrapbooking grejer och satte mig ner vid köksborde och började scrappa. Fick lite blodad tand efter att hälsat på Ida igår då hon hade gjort en hel del. Det smittar av sig helt enkelt.

Men klockan tickade på och mammarika insåg att det var stor tid att göda upp mina små inför natten och stoppa om de så de kunde möta John blund. Liam, ja han somnade ju fort som vanligt men Noel höll på till efter åtta innan han kom till ro. Men nu sover de så sött och mammarika hoppas att de kommer göra det hela natten lång.

Har stora funderingar över vad man ska hitta på till sin äkta hälft då han faktiskt ska fylla 42 år snart?!?! Han har ju allt han kan önska sig (mig) så vad mer kan han behöva?!?! Tja, jag får väl luska lite vad som göms i hans tankar om vad han saknar helt enkelt.

Det är så mycket firande i år och jämna firande är det med. Sussi och Annette mina söta tvillingskompisar fyller 40 år, Husmors Katta fyller 35 år, Annette min gamla goa vän från Löckna fyller 50 år, Pappa fyller 65 år och min kära svärfar fyller 75 år och sist men inte minst så fyller Farbror Stefan 40 år…

Det är firande och firande nästan jämt… Kul men hur ska man hinna med det och det värsta av allt hur ska mammarika komma på de bästaste paketen till dem man kan tänka sig?!?! Ja, här gäller det att använda all kapacitet i hjärnan vilket hjärnan inte är van vid!!!!

Näe, om jag skulle gå till sängs och läsa ut min bok med Mari Jungstedt (Den du inte ser 2003), den är så bra.  Det är den första i en rad fristående böcker med henne. Men jag har redan läst den femte (I denna ljuva sommartid 2007) då jag inte visste att det var mer hon hade skrivit när jag började läsa. Men nummer två har jag som ligger och väntar på mig Sen får jag väl köpa på mig de jag inte har så jag får se hur det går för huvudpersonerna i böckerna…

Hon skriver så att man längtar tills nästa gång man kommer ifrån och kan öppna boken igen. Mord och hemska mord är det, samt att man får följa vissa personer som följs med i alla böcker. Det gillar mammarika!

Så med dessa ord tar jag farväl av söndagen och välkomnar måndagen med glädje, för då är det bara fem dagar kvar tills nästa helg då man är ledig!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.