Spotify

Måndag och helgen är över, ja snart är även måndagen över. Idag har mammarika varit och tagit bort det enormt stora bandaget på handen och det kändes rätt skönt just då. Men nu, jag nu känns det mindre bra d det känns varje gång man stöter till handen.

Inte bara det, nu ska mammarika börja göra övningar med fingrarna och det var icke så skoj. Nej att flytta tummen in mot handen vart nog samma känsla som att bli riven av ett rivjärn när man river morötter…

Men det är väl bara att göra de små rörelserna så fingrarna inte bli förstelnade och jag får se ut om en menlös mammarika med en hängande hand.

Gick fram och tillbaks till vårdcentralen och det vart ju en härlig promenix, fick rensa skallen och rasta benen. Stella fick dock stanna hemma då jag inte tror det skulle vara så populärt med att ta med henne in på vårdcentralen.

Så innan jag gick vart jag ute på en promenix med henne innan, en promenad innan promenaden. Och när jag kom hem fån promenaden så gick jag ut en promenad till. Sen efter ett tag vart det ytterligare en promenad för att hämta Noel och sen ner till skolan för att hämta Liam.

Man kan nog säga att måndagen har varit en gångbar dag helt enkelt.

Men den sista promenaden vart däremot mycket trevligt då Katta, Pascal och Teo mötte upp oss för att sedan bjuda mammarika på en väldans god kopp kaffe (det har varit knapert med kaffe idag för mammarika) och en massa lek för barnen. Perfekt avslutning på eftermiddagen och väntan på att maken skulle slita sig från sin älskade fabrik.

Funderar på varför familjen Jonsson inte fått ett enda litet kuvert idag…? Det brukar allt dimpa ner både ett, två eller tre vita kuvert som vill att mammarika och pappa Thomas ska skicka en massa pengar som vi slitit hårt för, Men idag vart det inte ens lite reklam, märkligt!!??

Har vi tur har alla företag som tycker vi ska dela med oss av våra små korvören glömt bort oss en eller varför inte för alltid. Tänka att få ha en lön som inte behöver vara öronmärkt utan en lön som mammarika kan köpa sig något roligt för… Skor är rätt roliga!

Ja, kvällen i lördags vart ju mycket trevlig och god mat bjöds det på. Mammarika tackade däremot nej tack till X-antén som det bjöds på till kaffet (kors i taket) ja mammarika tackade faktiskt nej till all alkohol näst intill. Några sippar på välkomsbålet och någon sipp på vinet, men för övrigt vart det nog ås alkoholfritt som det bara går. (ett enormt stort kors i taket)

Det är inte bra att blanda vita piller med procentaktiga rinnande varor, lär från en klok mammarika!!!

Nej, skratta gjorde jag ända. Avslutade även festen lite tidigare än vad andra gjorde, när det började molna mer än vad mammarika tyckte är rimligt i handen tackade hon för sig och kröp ner efter en efterlängtad säng.

Nepp, nu soffmys med mig själv, maken sitter som klistrad framför datorn och sin spelningslista från Spotify…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.