Städa landet!

Stonk och stön, det finns ogräs över allt och inte vill det sluta växa…

Ibland behöver det rengöras i landen också, inte bara inne i stugan. Det behövs fylla på med ny gjord och näring och framför allt då få bort tjuvarna som skäl näringen, OGRÄSET!

I år tog Outi och jag tag i det stora blomsterlandet. Ska det göras ska det göras bra från grunden, mammarikas motto hela vägen. Tur att det var Outis motto med, för annars vetti tusan om det hade gått och genomföra denna slitsamma förändring.

Det börjades med att gräav ut allt som skulle sparas.

Sen kom Tommy igen till vår räddning och körde jordfräsen och förhoppningsvis tog dö på vart enda litet ogräs och rötter ända ner till Kina. Om någon nu undrar om min kära make ligger på latsidan så gör han det inte… Saunan börjar ta färg och form tack vara Thomas!

Sen vart det bara att lägga i ny jord, platta till och få bort lite rester frön det som vi förmodar nu har dött för gott.

Tänk min kära rara lilla väninna Outi, nu kan vi sitta nästa helg och bara beskåda det vackra. Inte lyfta ett finger mer än när vi för handen till mun och snaska i oss en god bit egenodlad lax!!! Thomas och Tommy, de kan äta filmjölk!!!

Det här inlägget postades i Torpet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.