Stadsparken!

Sicken härlig dag jag och barnen har haft ihop med Anna, Linn och Lukas.

Idag lyste solen med härliga strålar mot oss, ja så mycket att både näsan och kinderna vart lite solrosiga på mig när vi kom hem i eftermiddags och jag såg mig själv i spegeln.

Noel sov ju över hos Anna, Linn och Lukas vilket han tyckte var jätte skoj. Lite trött var han, men visst de är ju barn och det är spännande att sova över så Noel hade nog inte somnat innan 22 tiden.

Så i morse när jag vaknade upp till skrammel vart det bara jag och Liam hemma, Thomas hade redan gett sig av till gruvan. Skramlet som väckte mig kom från Liam som var i full gång och massakrerade sin sparbössa. Nu är både Liam och Noels plåtsparbössor begrava, Noel tog snabbt efter Liam…

Så vi gick ut jag och Liam med Stella och Seppo en morgonpromenad innan vi satte oss till bors och intog en frukost tillsammans. Efter det så började vi packa ihop inför dagen det vi skulle ha med oss upp till Stadsparken och det vi inte hade hemma stannade vi till och inhandlade på Lidl.

Idag har det ju varit ett så toppen väder att det var grillväder ute. Så Enebäckens grillkorv och korvbröd med Heintz ketchup. Det kan ju inte bli bättre en solig onsdag och ledig sådan med mina två favvokillar Liam och Noel. Samt min goa ungdomsvän Anna, lilla rara Anna och hennes gullungar Linn och Lukas.

Synd bara att Jönköpings Kommun har bestämt sig för att ta bort delar av lekparken för de har inte råd att underhålla den. Stadsparken som är så perfekt ställe för barnen att springa omkring fritt. Det behövdes visst både pengar till Spira och andra kulturella saker här i fina Jönköping. Den enes död är den andres bröd… Eller nått?!

Så långt allting gott, men nu är jag verkligen frågande på vart våra böcker har tagit vägen…?! De har fortfarande inte kommit, så här länge har vi aldrig behövt vänta. Det står 2-5 dagar och nu har det gått 8 dagar… Märkligt, märkligt!!!

Jag var ju såå sugen på att börja läsa en av de jag beställt för igår läste jag ut min som jag höll på med.

Kan starkt rekommendera Er som gilla Svenska Kriminalromaner att läsa ”I natt är du död” av ”Viveca Sten”. Den fick mig verkligen att vilja komma till slutet och det fort då nyfikenheten gjorde mig än mer nyfiken.  Så spring och låna, köp eller beställ den från Adlibris.se billigt värre där.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.