Städfen kom aldrig så dags att sätta fart!

 

Lördag morgon och vi är vakna sedan länge. Thomas har åkt till jobbet och satte sin nya fina dockstation på att spela radio så att han skulle vakna till och det resulterar ju i att både jag och barnen vaknar med, men, men det är väl så livet ska vara… På topp!
Låg och drog mig i alla fall för det betyder ju inte att man måste gå upp bara för att man är vaken inte. Thomas tog sin lilla matlåda och for, där i sängen låg jag och Noel tittade på tv och då vaknade Liam och gjorde Noel sällskap.
Sen pep det i mobilen och Kitty var ute och rastade hundarna och ville ha morgonkaffe och det kan man ju inte säga nej till så då vart det bara för mig att kliva upp från min varma goa säng. Nu har vi intagit kaffe och frulle då. Liam gick med Kitty hem och jag och Noel ska göra oss i ordning för att ta en promenad ner till henne om en stund.
Noel har inte varit ute på flera dagar och nu tycker jag det är dags att gå ut och få lite luft. Lite piggare är han allt men fortfarande lite feber. Men luft är ju bra ha jag hört så en sund ute gör nog gott åt oss alla…
Dags att sätta fart för min städfe kom aldrig i morse!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.