Ställtid!

 

Oh, nu har mammarika fyllt på med energi från topp till tå och jag älskar det…
Gör inte det så ofta så jag blir så glad då jag gör det, i alla fall på det här sättet som jag gjorde idag!
Jo, mammarika har fyllt på med energi och haft kvalitetstid i massor av timmar och det tillsammans med Ida från skogen. Ida hämtade upp mig runt tio tiden sen for vi ner till stan för att göra den under x-antal timmar.
Det var så himla kul och det var så himla skönt. Inte någon gubbe som tjatar och framför allt inte några barn som pockar på uppmärksamheten från en trött mammarika. Kände att det var dags att klippa navelsträngen lite nu när jag har varit hemma med de små så länge. Klättrade på väggarna ju och det är inte roligt att behöva byta tapeter bara för att mammarika är så rastlös.
Ja, det var shopping till you dropping idag kan man lugnt säga. Många kassar vart det och inte bara det jag fann kläder till mig, Liam och Thomas så jag är mer än nöjd. Passade även på att gå till Kicks för att fylla på med vad som fattades i Betty Boobs sminklåda, så blev det en liten doft till halva priset med. Får ju passa på, det sura är att det är en doft som jag gillar men som skulle utgå och det är ju dessvärre inte så roligt.
Vi började med att gå lite i affärer men blev genast sugen på kaffe då det är kallt ute. Och är man ensam och lyxar till det så tänkte både Ida och jag att då är det väl bäst att lyxa rejält. Så det vart kaffe med dopp, ja inte makens dopp utan en bakelse… Mm…
Sen gick vi vidare och upptäckte att det har hänt mycket på stan sedan jag var där sist. Jag hinner inte med i min egen stad, helt otroligt ju. Det fanns massor av nya affärer och affärer som jag aldrig har hört talas om, det gillar mammarika det är ju som att gå på skattjakt.
Testade att gå in på nya Clas Olsson som för övrigt är Thomas favvo affär, förutom Media Markt men där var vi också en sväng efter att vi gjort stan. Ida fann en HP skrivare så hon var på stort shopping humöret hon med.
Efter några timmar så började ju hungern göra sitt så då tog vi oss en lunch på stan, helt ensamma. Inga barn att passa upp på, ingen disk efteråt och inget att ta hänsyn till mer än oss själva, det är egenvård eller som det heter på terapeutspråk ”ställtid”. Tiden man har mellan alla jobb, eller uppdrag alla måsten, då måste man har ställtid för att orka med.
Sen vart det A6, men där vart det specifika affärer som vi skulle gå på, dessa var då Esperit och Ikea så passade jag ju på att titta in på Dressman och se om jag fann något mer till maken, men det gjorde jag inte.
Därefter for vi ner till Media Markt för Ida skulle byta en sak. Det var bra att mammarika följde med för då fick jag helt gratis utan att tigga ett tandborstfodral till sin tandborste och för att göra det hela lite mer spännande så valde mammarika ett rosa till han så att han får ha det ifred då han är ute och reser, bra va?!
Tja, det var väl allers för min ställtidsdag!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.