Stålull!

 

Jaha, då har regnet kommit till gräddhyllan och inte ser det ut som om det skulle komma någon ljusning alls. När det är sådan här dagar är det rätt gött med en härlig, stor och snygg soffa och krypa upp i och det är precis det mammarika har gjort någon timme nu.
När jag var i min underbara soffa så hade jag den helt för mig själv, inte en enda liten människa eller stor människa kom och störde mig. Tvn var på fast jag tittade inte speciellt mycket på den utan den stod på mest för ljudet skulle. I handen, eller händerna då jag var i halvt liggläge hade jag min bok som förövrigt jag läste ut nyss.
Boken har jag inte bestämt mig om det är bra eller dåligt, lusta nog åt okej, men inte en toppen bok och inte en bok som man gömmer i ett hörn och glömmer bort heller. ”Familjebilder” av ”Dani Shaprio” har aldrig hört talas om den författaren och jag vet inte ens om det är en man eller kvinna, men engelsk är personen då jag såg det på Adlibris när jag sökte på författaren och såg att de hade en massa böcker med person i fråga men då bara på engelska.
Barnen är det ska vara då jag snart ska ge mig iväg på jobb. Ville gärna inte gå ut men det är ett ont måste. Fast jobbet i sig blir inte så verst mycket påfrestande då vi i arbetsgruppen äntligen ska gå på ”Kärlek och Stålull med Pipping.
Såg faktiskt i min bokhylla att jag hade boken, kanske ska ta och läsa igenom den om det är en bra föreläsning som är i kväll?!?!
Ja, det var väl alles för tillfället, händer inte så mycket för mammarika när hon är allena och det är ju rätt skönt det med!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.