Stark læsk

Nu ær det kvæll och jag har fått en allt før stark drink av Terje, men jag får væl sitta och smutta på den resten av kvællen. Jag och Noel har suttit i soffan och myst framfør Dora och Liam føljde med Thomas, Jon, victoria och Filip på en fisketur.

Liam var jætte glad nær han kom tillbaks men de hade inte fått någon fisk så jag undrar faktiskt om de har varit på fisketur??? Men som sagt de var glada æven att de kom hem tomhænta. Det var skønt att några førsvann en stund från hyttan før då hanjag få lite kvalitetstid med Noel och Noel han lægga sig i lugn och ro och somnade så gott och fort.

Nær Liam kom hem så kramades vi lite sen borstade jag tænder och la han, Liam somnade nog efter baratur. några minuter. Som jag har sagt innan det tar på krafterna hær uppe på højderna. I morgon hoppas jag på uppehåll och en liten gnutta sol. Jag hoppas æven på att få komma till något som liknar en dusch så jag kan få gøra mig lite ren. Jag och Caharina gjorde ett førsøk att hoppa i forsen utanfør men efter 29 secunder och beb som domnat bort gick jag upp nøjd øver att fått blaska av mig under armana.

Thomas sa att han skulle hoppa i men jag har inte sett det æn och jag tror inte att jag kommer att få se det heller under denna turen hær uppe. den som har varit i ær Filip och Jon och de hoppade i i morse men det var nog enda gången som någon kommer att gøra det under denna tur.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.