Starke man!

 

Woho, mammarika har fått sig en glad överraskning!
Fick för mig att veckan skulle börja hårt och då hade mammarika nog helst velat dra täcket över skallen och gömt mig. Ser man inte finns man inte för så gör barn, sätter de händerna framför ansiktet tror de blint på att de inte syns och jag hade nog testat det om jag skulle till jobbet i morgon.
Men så fick jag mig en glad överraskning då jag såg till min glädje att jag är ju ledig i morgon och inte bara det jag är ledig på tisdag med. Så nu har jag och har ju faktiskt en riktig långhelgs ledighet. Fredag, lördag, söndag. Måndag och till sist tisdag.
Med tanke på att helgen har varit mer än fullspäckad fast då av roligheter så är jag inte speciellt utvilad. Så den här ledigheten gör mig gott inser jag. Ja, nu kanske det kan tyckas lite märkligt att mammarika inte visste att hon var ledig måndag och tisdag men som jag nämnt någon gång tidigare så har jag ju åkt på demens light. Eller så hr jag fått en guldfisksminne och det är ju lika roligt efter 3 sekunder då den då redan har glömt det som var för tre sekunder sedan.
Det är nog därför som guldfiskar trivs så bra i en vas, de har glömt att de redan vart där de är innan de ens har simmat bort. Så himla fantastsikt alltså, det är ju som rena rama julafton för de varje sekund!
Ja, så med mitt teflonminne, demens light, guldfiskhjärna eller kalla det vad Ni vill så har jag gjort mig själv glad genom att komma på en söndagskväll att jag faktiskt är ledig två dagar till. Kanske inte är så kul i slutet av veckan då det är gruvan mest hela tiden. Då blir det desto värre för sen är det jobb hela helgen ut.
Har nu tittat på Starke Man på SVT och jag skratta lika mycket varje gång, det är ju ett helskönt tv program och jag fattar inte hur de kan få ihop det så bra. Inte bara det, de spelar ju så himla kul, jag hade nog skrattat så jag kissat på mig om jag skulle spela en av de rollerna…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.