STENUNGSBADEN YACHT CLUB

dogI väntan på att Liam och Noel ska komma hem från skolan satte jag mig ned här vi datorn med en koppa hett rykande kaffe bredvid mig. idag är det fredag och jag laddar upp för en helg i gruvans tecken.

Maken kommer jag troligt vis inte hinna träffa mycket alls den här helgen. I kväll är han ute på galej, eller som han sa en AW och känner jag maken rätt brukar inte AW sluta innan tolvslaget.

Men, men vad gör väl det när man har en glad make som får gå ut och roa sig medan frugan är med kidsen och har gruvarbete?!

Fast  jag har ju lite att se fram mot, det är inte bara gruvarbete som förekommer här inte. Min kära make fyller ju snart 45 år och ville att vi skulle hitta på något tillsammans. Så då satte jag mig vid datorn och bokade in en helg på ett lyxigt SPA. Så nu vill jag att det ska bli 7 mars så vi kan åka och njuta av livet…

logo

Har i och för sig en kul grej till att se fram mot. Jag och Outi har bestämt oss för att ställa ut Elsa och Bosse. Men nu till det roliga, Bella kommer förmodligen också ställas ut samtidigt. vilket är superkul att alla tre syskon kan vara tillsammans. Så den 23 februari tar vi de små hundarna och åker upp till Motala Ridhus för en dag i valparnas utställning. Kuuuul!!!

hundHar inte en susning om vad jag ska hitta på att ge Liam och Noel att äta när de kommer hem idag. Min hjärna har liksom hamnat i en i`detorka när det gäller maträtter. Liam behöver dock lite mättande mat då han har sitt crawlpass i eftermiddag.

Hade tänkt att överraska sedan med att köpa hem mat från Burge King efter crawlen, då det bara är vi tre som har fredagsmys.

Ja, inte ens Elsa och Stella kommer att göra oss sällskap i kväll och inte heller på hela helgen. De tog en weekend i paradiset med brorsan/son och kompisen Seppo. En del har det gött och bra helt enkelt… Det känns så tomt när hundarna inte är här, skulle verkligen inte kunna vara utan hund (Elsa och Stella). Så där har vi gjort ett bra val att skaffa hund.

Så gott folk, ha en toppen helg alla där ute. Även om ni är i gruvan som jag, eller hemma i soffan med familjen, eller helt sonika ensam någonstans i skogen… Ha det bäst!!

bey

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.