Stick i armen…

Måndag, härliga blöta måndag.

Idag har jag fått ett diplom för jag har gjort en utbildning i ”Säkert hem” en brandutbildning. Så det tycker jag är duktigt av mig och diplom är ju alltid kul att ha.
 
Sen lunchade hela styrkan, fast vi hade så kallad måltidsuppehåll och gjorde vårt APT samtidigt. Sen efter detta gjorde jag det jag bävat lite för, gris sprutan! Nu har jag tagit den och jag har lite ont i armen och har varit lite yr och virrig. Trodde jag inbillade mig men nu har jag hört från några fler som gjort det idag och känt sig yra.
 
Nu ska jag nog snart hoppa i säng och det är väldigt tidigt men jag är också väldigt trött idag och i morgon blir det mer än väldigt tidigt att gå upp. Även en lång dag i morgon på jobbet och jag hoppas att värken i min sprutande arm går över tills dess.
 
Känns lite konstigt för idag har jag gjort mitt schema inför hur jag ska jobba i jul och det är ju långt dit. Fast det är ju inte så långt när jag tänker efter, det bara rullar ju på. Nyss hade jag semester och satt på stranden med barnen, nu har jag täckjacka på mig och fryser…
 
Nä, nu ger jag upp…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.