Stockholm…

En rengnig väg hem, men det gör inte så mycket för vi sitter ju mest i bilen. När vi körde ut från Stockholm stannade vi i Skärholmen vid kungens kurva för att gå in och titta lite på köpcentret Heron City. Det var stort men jag saknade lite klädbutiker. Thomas har varit där innan och ville gå in en sväng.

Vi testade cykel till Liam och vi har inte bestämt vilken tum det ska bli än, vi får fundera och kolla lite till. Barnen fick var sin glass och sen fick de leka lite vid vattenfontänen, det var coolt för där fick barnen trycka på olika knappar så att fontänen gjorde olika uppträden.
Vi ska stanna och äta middag i Skänninge och det blir lagom att sträcka på benen igen, just nu sitter jag här i bilen och skriver. Noel har sovit tills nu, men han hade nog kunnat sova lite till men Liam ville test och se om Noel vaknade om han petade på han… Ja det är barn det hehehe..
Kamilla och Company for direkt hem i morse och vi ville ta det lite lugnare, undra om de har kommit hem än. Det är ju en lång, lång resa.
Igår åkte vi ju tidigt, vi kom iväg vid sju som beräknat och första stoppet var i Skänninge för att äta en god och härlig frukost. Gunnel hade bakat bröd som var jätte gott, Thomas smällde i sig fyra brödkakor som var formade som hjärtan.
Därefter for vi vidare och stannade inte förens innan Stockholm för att äta lite medtagen lunch som bestod av pannkakor. Lite kaffe och en bulle sen var det dags att bestiga Stockholm. När vi kom fram, ja det blev lite fel väg men efter en guidning runt så kom vi fram till Globen där vårt hotell fanns.
Vi lämnade in bagaget i bagage utrymmet och tog tunnelbanan ner till Slussen för att ta färjan över till djurgården Gröna Lund. Det var så mycket folk och trång att vi beslöt oss för att dela på oss. Vår familj gick själva och strosade runt. Barnen fick åka lite karuseller och jag tittade på. Thomas följde med på en som gick rakt upp och satt bredvid Noel som tur var. För Noel vart så rädd, men hans skulle absolut åka denna så det var ju tur att Thomas gick med upp.
Vid sjutiden så tyckte vi att det var nog och vi åkte tillbaks. Vid Slussen kom det några tomtar springanden och gav barnen några solbrillor, de blev jätte glada. Men Liam talade om att det inte var några riktiga tomtar utan att de klätt ut sig…
Nu när vi kommer fram och har ätit middag så ska vi väl tjöta lite innan det är dags att åka hem till sin egen säng. Borta bra men hemma bäst… Fast det har varit kul att testa att bo på hotell med barnen och det gick över förväntan bra. Noel och Liam låg i samma säng utan att bråka och jag är stum av häpnad men en mycket stolt häpnad mor…
Nu ska jag hålla min man sällskap för han börjar bli trött…
Framme i Skänninge…
… Ja på vägen till Skänninge ifrån Stockholm såg vi en älg springa bredvid oss innanför vilt stängslet. När vi satte oss till bords så bjöds det på älg gryta med svamp, men det var inte älgen som vi såg. Jag blev lite full i skratt för Thomas har ju skräck för att äta både älg och svamp men hör och häpnad hungern tog över och han smällde i sig två portioner. Nu var jag en mycket stolt fru, ja det är inte lätt att fostra en man men jag har nog lyckats.
Nu är jag hemma i vårt kära hem och har fixat lite här så nu är det snart dags för lite soffläge efter en intensiv helg. Stella har åter kommit till oss, Kitty var förbi och lämnade av henne. Stella var så glad att svansen började vispa runt redan innan Kitty gick in i trappen. Det måste ju betyda att jag även är en bra matte…
Nu ska jag borsta tänderna på de små som är trötta och lite retliga mot varandra, beror nog på att de är utmattade av denna Stockholms resa som har varit full smäckad av aktiviteter…

Avundas aldrig någon hans lycka ty du känner inte hans hemliga sorg

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.