Stod ut hela dagen…

Idag har jag ju mått så där men jag stod ut hela dagen och nu är arbetspasset över och jag vet att jag fortfarande har ett huvud. Fast huvudet har väl inte varit det mest aktiva idag, svårt att hitta ord och tala hela meningar men jag lyckades som sagt var att arbeta och det är ju toppen.

Hoppas att dagen i morgon blir mycket bättre och den dumma värken går över. I morgon är jag ledig och jag har tänkt att inte lämna de små på förskolan utan de ska också få lite sovmorgon. De har ju en lite förkyling som inte redigt vill släppa så det kan ju vara skönt att vara hemma med mig.

Har även planerat in lite lek för de med en förskolekompis till Liam och en till Noel och en bstare till mammarika. Så de får ju ändå träffa någon att leka med lite på förmiddagen. Så det ska bli kul att gå hem till Katta för att ta en kaffe och äta lite lunch ihop med barnen.

Har köpt nya skor idag och jag är jätte glad för jag hittade ett par som både var snygga, höll väta, anpassad till mina fötter och satt skönt… Det är inte alltid lätt att hitta det men idag så träffade jag helt rätt. Märket blev Salomon och kontot är lite tömt men som sagt det var dags nu. de andra har jag snart gått med i tre år och de har gjort sitt, fötterna började tycke att det var jobbigt att gå i de gamla. Men jag tyckte de nya var så fina att jag inte ville använda de än… hehehe…

Nu ska jag ge upp för dagen och kurera min nacke och huvudet. Ja lite förkylning med men det hör ju hösten till..

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.