Stofiler!

 

Måndagen den 8 november…
Idag har det varit gruvarbete med kollegorna hela dagen, en bra sådan och det sker sällan då vi är hela gruppen och även kan luncha ihop.
Morgonen den här måndagen var sig lik, mammarika glömmer ju hälften fortfarande och tur var att jag hade bilen på morgonen så jag han åka hem i ilfart och hämta termobyxan till Liam som skulle åka till ishallen och åka skriskor.
Noel och mammarika åkte sedan hem och hade en timmes mys i soffan och tittade på den nya filmen som de fick av oss i helgen. En riktigt bra barn film må jag säga ”Draktränaren” så den kan jag rekommendera till små och stora barn, mammarika är ett stort barn…
Sen så hade Noel på sig en tröja med luva idag, en ”Puma” tröja som har blivit en favorit. Så ser jag Noel titta ner på sin tröja och på texten och den lilla puman som är där och funderar. Efter en stund så frågan han mig vad tröjan heter…
Jag säger att den heter ”Puma”. Jaha, då kan man ju nu säga då att jag är en riktig Puma mamma! Oh, jag visst kan man det sa jag för det är ju sant!!!!!!!!!
Thomas och barnen hämtade upp mig vid 18 tiden i kväll när jag slutade så vi kunde åka hem tillsammans idag och ha en gemensam kvällsmat, det var ju nice och kul att höra vad alla vi hade gjort på vårt eget håll.
Sen när vi satt där så ringde telefonen och ryckte upp oss ur våra drömmar och tankar, det var Alice och Jennie som undrade om de kunde komma upp en stund och umgås. Självklart kan de det för det är ju jätte kul att de vill umgås med oss gammal stofiler i den nedre delen av åldern, alltså inte över 50…
Vid 21 tiden var det dags för de att ge sig av och då hade vi tittat på kanal 1 med ett program om”10 bortskämda ungdomar”, det skrämmer mig att föräldrar kan vara så idiotiskt korkade att de inte låter barnen ta ansvar och lära sig saker. Så nästa måndag kommer jag förmodligen sitta och titta på nästa avsnitt…
Men de skulle i alla fall gå hem och jag tog mig då en promenad och följde Alice en bit ner i dalen, det var uppfriskande kallt men skönt.
Ja, nu är det väl inte så mycket mera än att hoppa in i duschen och gå till sängen, läsa några rader och sen sooooooova!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.