Stolt Fru!

Då sitter jag här igen…

Tog mig en liten tur till skogen och det gjorde ju jag rätt i då det blev så mycket kantareller att jag vart tvungen å ge upp för jag hade inget att lägga dem i efter att jag fyllt den påsen jag hade med mig. S¨å min förmiddag vart allt annat än tråkig.

Sen så har jag ju varit mer än uppvaktad idag. Mina underbara barn har plockat så många fina blombuketter att halva köksbordet får pryda dessa fina färger. Sen kom ju bakgrunden till detta uppvaktande då från mina två fina, underbara och ärliga killar… Om man är snäll och ger blommor så kanske det skulle höja veckopengen enligt dem. Vart får de allt ifrån?!?!

Inte nog med det, när jag hade tagit mig en liten runda innan regnet kom i eftermiddag så undrade jag vart Noel var då det bara var Liam som satt  soffan och slötittade på tv och det utan Stella som för övrigt inte låg ute som hon annars så gärna gör.

Liam sa att Noel torkade Stella då hon varit blöt efter regnet… Öh, vart hon så blöt tänkte jag?! Jo, vars visst var hon så blöt men då inte av regn. Noel hade stängt in sig med Stella i duschen och höll på att schamponera in Stella så hon vart helt vit av lödder.

Frågade Noel vad han höll på med? Då fick jag ett klokt svar från en snart 7 år gammal eller ung son: Mamma, jag har blivit stor nu, så jag hjälper till med saker nu för tiden. Då kan jag ju också kanske lite högre veckopeng ju!!!

Mm, dessa små barn kan jag bara älska mer och mer för var dag som går! Arg kan jag bli på dem, men inte länge då de menar väl fast det ibland blir lite fel… Precis så som det ska vara att vara barn. Lära sig från grunden, de blir ju vuxna en dag också!

Sen är jag såå stolt och så glad att jag har en sådan fin make som Thomas Jonsson!!!!!!! Tänk från att kolla på siffror framför papper och datorer till att bygga en bastu som eldas med ved och på det så är det en våning till som blir ett älgtorn i lyx…

Japp, det är min man det… Idag har vi äntligen proveldat så all den farliga rök som kommer från den nya aggregatet har försvunnit. Det blev så varmt och skönt när vi väl kunde gå in utan att bli rökskadade av den illaluktande röken.

Inte bara det, energin hade inte tagit slut och framför allt inte fantasin heller. Han byggde även en låda, eller korg som man kunde lägga tändveden i och den blev såå fin. Foto kommer senare när jag har tagit foto på mästerverket.

Nu är det mest att städa upp och snygga till så invigningen kan bli. Men om den blir i morgon vet jag inte då vi ska ut på äventyr i morgon. I morgon bär det av till Göteborg för att besöka (nej, inte Liseberg) universeum så klart.

Så i morgon ska vi ha kul hela familjen Jonsson. Fast Stella får allt stanna kvar på torpet och umgås med pappa Rolf och Olle. Så i morgon blir det till att ställa klockan vilket jag inte tror vi gjort under hela semestern hitintills. Spännande, gillar lite spänning i vardagen så som en plingeling från väckarklockan när man minst anar det….

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.