Stolt, stort & dra ihop sig…

Herre jösses, sitter här i pausen i Robinson och nu börjar det dra ihop sig.. Men jag vet fortfarande inte om jag gillar det, fast de gör jag nog…?!

Färdig för natten sen för i morgon är det åter igen en tidig morgon med jobb och helgen kommer gå i arbetets tecken med jobb för hela slanten… Sen när jag tittade till på mitt schema insåg jag att även måndag och tisdag är i arbetets tecken så det blir tufft… Men stark mammarika som jag är kommer jag att ta mig an de här dagarna med glans!!
Thomas har lovat att vara lite Knut vakt till allas glädje och inte bara det han ska lotsa Noel på sitt första kalas som han är bjuden på till någon som vi inte känner. Detta är en stor, stor grej för Noel och mammarika är en stolt, stolt mammarika!!
Så, nu är det slut för idag och tack för idag!
Den intelligenta som är stolt över sin intelligens liknar fången som är stolt över sin stora cell.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.