Stranden i bilder…

Ja, som jag nämnde i tidigare blogg så åkte jag och barnen till Axamo och badade. Kamilla och barnen slöt upp lite senare och än senare kom Kamillas grannar och tog sig ett kallt dopp.

altalt

Mina barn kan man inte anklaga för att vara badkrukor för de var mer i vattnet än på land och när de väl var på land fick jag tvinga upp dem och värma dem i protest med badrockarna på. Varför ska man ha den på när man ska bada undrade de flera gånger och varför överhuvudtaget måste vi komma upp och bli varma. Ja, konstig mamma som tycker att de ska värma sig lite hehe…

 

alt

Men när jag väl fick upp dem och satt på dem badrockarna satt de fint och väntade på att återgå till det kalla vattnet…

 

alt

En perfekt liten strand med bra utsikt över vad de små gör, inte alls långt att springa om något skulle hända. Ja, de är inte rädda för att doppa sig, mina fötter som jag stoppade i är fortfarande lite isiga…

alt

Men efter några timmar insåg Noel och Liam sina begränsningar och kom upp för att värma sig lite helt självmant… Noel ville sola sig i gräset som jag gjorde..

alt

… och Liam ville att vinden och solen skulle torka han sakta men säkert…

alt

Ju längre tillbaka du kan se, desto längre framåt ser du troligen.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.