Stranden med en super god kaka…

Nu har jag och Noel varit på stranden, det första vi såg när vi kom dit var ett par grannar som satt och solade.

 altalt
Efter en stund så kom Malin och Nova som ville svalka sig lite de med, fast Malin och jag satt på stranden och tittade mest. Ja hon var i med fötterna för att badda av nova som var full av sand. Efter en stund jag och Malin suttit och tagit en kopp kaffe kom Ida med Siri och Basse som även dom ville svalka av sig i värmen. Noel och Basse lekte hela tiden, ett tag tror jag att det var Pirater de var för det lät så när jag tjuvlyssnade på vad de sa. Jag tror att Siri saknade Liam att leka med frö de är ju i samma ålder, Nova hon lekte lite med alla och även sig själv när hon stod där och geggade lite med sanden och vattnet.
altalt
 
Efter att jag och Noel fikat och badat klart var det dags att åka och möta upp mamma på Mc Donalds vid jordbron för där skulle vi hämta upp Liam. Så mamma bjöd oss alla på mat och kusinerna var med för Mariette skulle till banken och äntligen få allt klart med hus och lån. Skönt för henne, nu kan hon börja tänka på sig och barnen och gå vidare med ett bra liv!
altalt
 
Ida hade bakat en superb kaka som vi fick smaka på, den var så god och det är inte undra på det för så mycket gott det var i den så kan det inte annat än vara god. Jag tror hon sa att det var både vit och mörk choklad å hela nötter sirap, ja allt som gör så att det blir så där himla gott.
altalt
 
Nu väntar jag in min man som jag har längtat efter, nu börjar semestern även för Thomas och det är han väl värd efter en slitig vår och tidig sommar i sin lilla butik. Nu ska vi gotta oss och bli nykära på nytt, precis så som det ska vara…

Om man visste allt skulle man inte kunna sova på natten.

 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.