Stress i gruvan

MÖCK!!!

Urk, blä och fy…

Nu vill jag sluta känna mig stressad, börjar ju få svårt att andas och hitta ord som jag vill ha sagt.

flyttDrömmer om jobbet, tänker på jobbet, kan inte sluta ta med mig jobbet och det är bara allt för mycket nu.

Den ena grejen efter den andre, på både gott och ont. Vår nya chef som vi fick för si så där en månad sedan slutade som chef idag hos oss. Oväntat och verkligen stressat då vi hade på det här en flytt från vårt gamla kontor till ett nytt.

Det goda i det här gruvarbetet är ju att vi fick till baks vår nygamla chef (TACK, KÄNNER MIG TRYGG MED HENNE) så visst ordnade de sig där, men ändå stressigt.

Flytten var väl inte den mest välorganiserade flytt från de högre upp i gruvan, vilket gjorde mig än mer stressad. Ja, inte bara mig, vi alla i gruppen känner oss som små darriga asplöv.

Måtte det ta slut. Det gör ju inte saken bättre att jag har jobbat sen i fredags, så hjärnan arbetar inte ens på halvfart. Som någon sa idag ”batteriet är slut”.

gruvaI morgon är jag dock ledig, men känner mig ändå som om jag ska jobba. Men efter det är det jobb onsdag och torsdag. Skulle vara ledig på fredag, men tack vara att vi ligger efter så in i bängen i gruvan åker jag på att arbeta fredag med…

Ja, nu har jag fått spy galla och inte hjälpte det heller. Men jag är ju glad att jag har en gruva att gå till i alla fall, så tack för det kommunen!!!

Det är skönt att komma hem och träffa mina två små älskade barn, synd bara att energin är slut så jag inte orkar vara den där mamman jag så gärna vill vara. Sen är det även skönt att kommer hem till Stella, Elsa, Bosse och Bella. De gör ju så att jag får dra i smilbanden en aning…

hv71

Maken är på styrelsemöte med föreningen, jobbigt för han (NOT) för de vart ”tvingade” som han la fram det att ha styrelsemötet på Kinnarps Arena i Riksbyggens loge samtidigt som HV71 spelar (mot något lag som jag inte har en aning om och det gör mig inget för hjärnan orkar inte ta in mer). Så visst är det synd om maken och på det så får de lite gott att äta där uppe i logen… Jobbigt värre!

Nähä, om jag skulle sätta mig i soffan en stund och glo rakt in i väggen?!

Ja, det gör jag!

Hej hopp alla glada och piggelina människor!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.