Stressad & trött mamma!

Ja, idag så återgick vardagen och det var dags att börja arbeta efter en tids vab och ledighet!

Men detta var då Ej så långvarigt som jag önskade. När jag hämtade hem barnen från förskolan efter 17 idag så klagade Liam på att han hade ont i örat och ont i halsen. Så jag for hem och tog tempen direkt, japp mina misstankar var besvarade. Feber igen och ont så han grät.

Ringde ner till vårdcentralen och fick efter mycket tjat en jourtid senare på kvällen. Fick tag i mamma som tur var kunde hon komma upp och passa Noel medans jag och Liam for ner. Ja, det visade sig att han fått öroninflammation så det var ju inte underligt att han hade ont.

Jag som precis kommit tillbaks till arbetet fick lite panik över hur jag ska lösa morgondagen och Thomas kan verkligen inte vara hemma i morgon. Här slits man verkligen mellan sin plikt till arbetet och sin kärlek till barnen. Men just i denna stuns när jag försökte samla mig över att ringa till jobbet så ringer mamma och säger att hon kan ta vab. Tack mamma, tack mamma detta löste väldigt mycket och en sten föll ner från mina axlar.

Som tur är jag ledig ett par dagar efter i morgon och då löser det sig automatsikt med att jag kan vara hemma. Stackar Liam, nu har han haft otur med sin förkylning som är så långvarig.  Jag som satt och tog en kaffe med Annika på jobbet och talade om att nu mår de bra igen och nu är allt som vanligt, ja det var ju inte så länge det varade.

Men, men en dag blir de stora och då vill de klara sig själv, man får passa på nu och njuta av de både friska och sjuka! Nu har jag fått huvudvärk som jag ska försöka bota i en super varm dusch och sen hoppa i säng och vänta in Thomas sent, sent i natt!

Sov gott folk, var rädda om Er!

Barn är inte bara en tröst i ålderdomen. De påskyndar den också.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.