Strul gör mig galen…

Jag tror jag blir tokig för allt jag har skrivit, ja inte detta utan det jag skrev nyss försvann ut i etern och där stannade den också. Så jag försöker dra mig till minnes om vad och hur jag skrev men det var inte lätt ska jag säga Er.

Det började med i alla fall att jag var väldigt trött på min gamla editor som det heter , det som jag skriver i heter så. För det har börjat strula det sista och ändrat på sig hit och dit. Flyttat om mina texter och tagit bort en del stycken, flyttat foton, ja hur mycket strul som helst har det varit den sista tiden i alla fall.
Men nu har jag fått en ny editor att skriva i så detta är det första jag skriver och jag hoppas att det kommer att funka och att den inte lever ett eget liv som den gamla editorn. Jag ska ge den några dagar/veckor och är jag nöjd behåller jag den tills det finns någon som kanske är ännu bättre…
Men samtidigt som jag sitter här höll jag på att sätta i halsen för min man sitter och prata i telefon och surfar samtidigt. Ja hör och häpna alltså två saker samtidigt och han är man… Ja jag vet att det låter otroligt så jag förevigade detta med att snabbt ta upp kameran och klicka. Thomas fattade inte något och tittade upp helt förvånat på mig… Så därför denna blick mot kameran!!

alt

Ja som sagt jag hatar strul med program och datorer så nu har jag åter igen den gamla editorn för den nya var ju totalt värdelös på när jag skulle lägga in foton.. Usch å fy vad jag blir trött på data strul… Men nu får jag väl se om detta funkar idag då?

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.