STRUL!

 

Strul, jag gillar verkligen inte strul. Nej, strul hamnar långt ner på min ”inte gillar lista” och igår kom det strul och inte lite heller…
Igår bestämde jag mig för att äntligen boka biljetterna till ”Ladies Night” den 19 november för jag vill ju inte de ska ta slut. Allting gott och boka gick det att göra men när det kom till att betala, det var då det började strula och det rejält.
Har man inte lyckats inom några minuter får man börja om proceduren med att boka igen och så blev fallet och då vart det inte en eller två gånger utan närmare fyra. Väl gjort och vi (jag och maken) fick göra det en femte gång och vad händer då?!?! Jo, då går det inte att boka längre så där satt jag och inte verken kunna boka eller betala de förbenade biljetterna.
Mammarika vart mer än irriterad över detta STRUL som fanns mitt framför ögonen och inte gjorde det saken bättre att jag vart stressad, trött och allmänt matt av dagen som varit. Thomas, den goda maken både lugnade ner mig och tröstade mig och talade om att i morgon, alltså idag så kommer det funka.
Det helt underbara make som jag nu har hittat gick efter att ha läst JP tidigt i morse in för att åter boka och där vart det inte några problem men när det åter igen kom till betalningen så blev det stopp!!!
Jag verkligen inte gillar STRUL!
Så, nu får vi se vad som händer, kan man få köpa de där förbenade biljetterna eller blir vi 9 festsugna tjejer utan männen som ska uppträda för oss?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.