Superhjälte, kung och fiskälskare…

DSC_0275

Sitter här och funderar lite över livet… Kom fram till att det är ju helt underbart, precis som det vart för askungen när hon väl fick sin prins.

DSC_0281

lite nedförsbackar och sedan går det upp igen, en salig blandning i livet helt enkelt.

Helgen kommer med stora steg och på lördag är det slut för den här terminen för Liam och Noel på tennisen. Tänk, snart är det även midsommar och då ska det visst vara sommar.

DSC_0151

I helgen vart jag, barnen, Stella på torpet tillsammans med Seppo, Outi och Alexander. Vi hade det kanonbra, saknade så klart maken men han hade ju fullt upp med att stå utanför EKO och skramla pengar till barncancerfonden (vilket jag tycker är toppen).

smirnoffLördagens kväll tog jag och Outi en liten sauna med en kall Smirnoff Ice medan barnen byggde på sin koja i skogen. Fick oss ett gott skratt senare då Liam berättade att de lekte lite under kojbygget och Alexander skulle vara kung medan Liam och Noel var hans betjänter och fick bygga under tiden Alexander tittade på. (Namnet säger väl en hel del?!? ”Alexander” den store).

Alltså, har Ni inte testat en kall smirnoff ice när ni tar er en sauna så bör Ni göra det!!! Gillar inte direkt starkdricka, men här kan jag inte tacka nej. Lika så när man är i London, då måste man bara beställa in en Gin & Tonic för inget går upp mot Gin & Tonic i London!!!

DSC_0051

Äntligen har våra firrar börjat hitta aptiten efter en lång vinter och en försvunnen vår… Tänk, när vi tar upp de efter att fått några fina skrovmål från mig och Outi. Ser fram mot att röka en firre runt midsommar!

DSC_0112Skönt med fantasifulla barn, i helgen som var hade Noel ett alter ego i form av en superhjälte…

 

Liam vart fascinerad av att fiskarna gillade våra rester från middagen…

Men det tär ju på orken att spana på firrar som äter skrovmål. Inte bara det, att bada i ett något kallt vatten är ju skoj när man får tillfälle. Så de vart ju mer eller mindre i vattnet hela lördagseftermiddagen och då kan det ju vara gött att sola. Ovan där Alexander ligger och sola passade Seppo på att få i sig lite dagsfärskt vatten från dammen.

DSC_0170

Liam, ja han valde trappan utanför saunan. det är nog lika skönt där då solen fortfarande stod högt på himlen!

DSC_0205Nu ska jag gå och drömma om vårt härliga paradis, i morgon är det ny dag och då nya händelser…

Sov gott mina vänner och alla andra med för den delen!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg, Torpet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.