Suprise!

Oj, vad jag blev överraskad idag fast jag tror att Noel och Liam var mest överraskad av oss tre. Stefan ringde och ville titta in en snabbis på väg hem från Falköping eller vart de nu va han hade varit.

Så vi bestämde att han skulle hämta upp mig nere på stan vid halv två tiden och åka till förskolan för att hämta hem Liam och Noel. De vart ju superglada att se Stefan, inga sura miner alls för att bli hem hämtad. Jag gick upp direkt och värmde på mat för Stefan var vrål hungrig och det är ju dumt att vara det.

Det är ju tur att det finns några färdig portioner mat i frysen för oförutsedda hunger attacker. Lima tjatar att jag ska göra pannkakor så jag tror att jag ska uppfylla hans önskan idag. Thomas behöver nog lite i magen efter jobbet och innan innebandy träningen. Det är ju som sagt på liv och död när de spelar och då går det åt många kolhydrater i kroppen ska jag berätta för Er.

På lördag var det tänkt att jag skulle gå på bio men det funkade inte med tiden ”SURT” jag slutar 18.15 och bion började 17.45. Jag som trodde att den skulle börja vid halv sju som de brukar göra.

Undra hur det gått för Noah idag när han har varit sövd och opererat sig?! Hoppas att han inte blev dålig av narkosen eller att det uppstod några konstiga komplikationen. Sen är jag så glad över att operationen gått bra för lilla Saga och att allt vänder nu så de kan börja leva lite mer normalt. Men vilket stort hål det vart på hjärtat, 1.8cm det är ju ett jätte hål på en liten tjej, de va tu att de tog tag i det nu.

Nu till hemmets skötsel och lite till, tvätt och annat nödvändigt!

Bättre lite skit i hörnen, än ett rent helvete…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.