Supriser i massor…

 

Lite överraskningar är alltid kul i vardagen och idag har det varit lite av en överraskningens dag.
Det började nog med att jag överrakade min kära make på jobbet och valde att åka dit och handla innan jag for hem. Det var ju en glad överraskning för Thomas att hans kära fru kom och förgyllde tillvaron.
Ja, vad blev det mer för överraskningar…? Jo, jag bjöd hit mamma, Liam och Noels mormor utan att de visste om det. Så när vi satt där ute i det sköna vädret och jag lite trött efter en dag i gruvan så dök mamma upp till Liam och Noels glädje. Inte bara det, mormor överraskade ju med tattoo märken som de har tjatat om så länge. Det var två överraskningar…
…  nummer tre var att jag pratade med Outi en snabbis lite innan 18 och de ville komma hit och hämta Tommyboy snus som han längtade så efter. Men innan de kunde komma så var de tvungna att äta för alla tre var dunder hungriga (Tommy, Outi och Tommys mamma Lisbeth) men då drog jag till med en spontan inbjudan på kvällsmat här vilket de tackade mer än ja till. De blev helt enkelt tok glada över att få komma hit och äta mammarikas korvstroganoff. Det var ju en överraskning till och för Liam och Noel blev det ytterligare liten suprise ju.
Ja, en dag med en himla massa surpriser är alltid uppskattat här på gräddhyllan…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.