Svärmor, Gunnel, mamma & farmor 1000 Tack!

alt

Jag erkänner, jag är totalt nollad, inkompetent, tiltad ja hitt på så många namn Ni bara kan…

… För jag erkänner som sagt och kommer aldrig ta åt mig äran över detta verk som kom hem på posten idag, det som gjorde mig så glad för att sedan göra Noel ännu gladare.
Det är alltid kul med post och då menar jag riktig post, sådan post man kan ta på och det var just det jag fick idag. Brevet var adresserat till mig och det var ett vitt kuvert av den lite större storleken men inte den största. Brevet hade en lite bulle i mitten och det var mjukt, det är alltid kul att få mjuka paket och nyfiken som jag är han jag inte ens ta av mig jackan när jag kom hem utan slängde mig på det vita, lite större men inte det största kuvertet och slet upp det med mina bara händer…
… Där i låg de, de så fint stickade strumporna som jag önskat mig till barnen av kära svärmor. Vid något svagt ögonblick har jag frågat om hon inte hade något för sig så fick hon gärna börja med lite handarbete nu i kylan. Jag, jag är totalt inkompetent som jag skrev ovanför när det gäller allt inom handarbete och sy. Jag kan pyssla, det är min grej men inte nåla, sticka eller sy… nej det lämnar jag över till de som faktiskt har talang för det.
alt
Talan, det må jag säga att svärmor har och smak. Dessa fina strumpor blev jag så glad för och det bästa av allt, de är hemmagjorda och det är det bästa när det gäller raggsockor. De passade perfekt till Noels fötter och nu kan det bli kallt för nu kommer inte Noel frysa i pulkabacken mer.
Noel blev så glad över dessa raggsockor att han gick med dem hela kvällen innan idag och tog av de när det blev bad dags, så sa Noel till mig. Mamma, nu kan du lägga strumporna i min strumplåda så vi vet vart de är, min lille gullunge!!!
alt
Så tack Gunnel, svärmor, mamma, farmor. Det värmde inte bara fötterna på Noel utan mitt hjärta!

alt

 

Hjärtat skall gro av drömmar,
annars är hjärtat armt.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.