Svärpäron till undsättning…

 

Söndag och morgonen är här, lagom tidigt och lagom lugn. Noel var vaken först men han lät både mig och Thomas sova men vid 8 tiden var jag vaken och gick upp och var nöjd. Thomas släntrade upp efter fem tio minuter och den som sover fortfarande är Liam och det får han göra tills han vaknar av sig själv.
I dag kommer mina svärpäron till undsättning för de ska passa Liam i morgon då jag och Noel ska till sjukan. Thomas hoppar in i gruvan och gör ett långt pass där för att sedan komma hem och lösa av mig så jag kan åka in till jobbet och vara med på ett möte på kvällen. Det är full rulle som trollet sa…
Idag blir det till att fixa lite här hemma och bara va för det har vi inte gjort på flera veckar.  Har saknat den här morgonen då vi vaknar tillsammans och inte har något direkt planerat. Tänkte lura min man att vi ska ta en runda till blomsterlandet då mina växter har sakta somnat in under tiden då jag inte var hemma och Thomas skulle ha de gröna fingrarna…
Men nu är det nog dags att göra lite frulle till oss för det kurrar lite här och lite där!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.