Sviter efter skit kul!

Ja de må jag säga att man är mör även idag efter denna roliga, blöta, busiga helg!

altalt

Har en lätt öm punkt över ögonen undrar om det kan va ångorna som håller på att dunsta bort?! Men det var värt att känna på att jag nästan fick köra lastbil/prata med Ulrik för jag hade så kul under kvällen.

altalt

Denna min Thomas hade när han fick se den lilla cykel som vi rullade in under kvällen i lokalen var underbar. Det hängde små grattis kort från oss som var med på denna Vätternrundan och de fick Thomas läsa upp. Det kopplade inte först vad det hela gick ut på ända tills det var dags att öppna paketet som var fast virat på cykeln. Då tittade han lite skumt och sa ”Ni skojar va?” ”Va fan är det sant?!?” japp det var det ju, en anmälan till att cykla dessa 30 mil runt den fina vattenpöl vi har. För man skojar inte om denna utmaning, eller?

alt

Nu har vi även hela boxen av de gamla klassiker filmer ”Mazurka på sängkanten å allt vad det heter” Ja vi får väl se om de blir dammig eller väl använda, tror det förstnämnda om inte någon kommer och hemskt gärna vill låna någon av oss. Det är bara att hojta till!! Har även lite begagnade kläder som följde med, Stefan tyckte att han fått ärva lite genom barndomen så det var dags att ge tillbaks lite.

alt

Mat har jag över så det blir kyckling hela veckan här, smålänning som man är. Fast jag delar glatt med mig, idag fick Malin en matportion tills i morgon på jobbet. Blir lite kul om Annette kommer till jobbet med samma rätt hehe… Men va fasen ibland så måste man slå på stort 40 blir man ju bara en gång och då kan det ju va värt att fira. Sen alla fina paketer fårn alla goa vänner, Thomas är så glad… Ja han hoppar jämnfota nästan hela tiden!!

altalt

Jag är lika glad som Thomas för det var mycket som jag tycker passa in hos oss… Inte filmerna men många fina krukor och blommor! Sen alla presentkort, dessvärre vann vi inte på lottot men vad är pengar när man har kärlek?! alt Undra när Thomas ska börja använda sin fina stepmaskin? Dags att börja trampa på kanske, juni är snart här.

altalt

Thomas firade med att köpa Champagne på Sliver men minnet var kort för han mindes inte det alls. Efter en stund så tittade vi på fotona som togs under kvällen så fick han se det själv och då tändes liljeholmen en stund… Ja nu var det inte någon fejk flaska som köptes utan äkta men inte fan kände jag någon skillnad på de efter 10 shottar av de konstigaste slag..

alt

Skål och hej, en smörgås med pastej!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.