Taberg & annat gött…

 

Idag var det lite annorlunda morgon hos oss, japp en morgon som jag faktiskt gillade. Idag behövde inte familjen Jonsson på gräddhyllan jäkta för idag skulle vi börja lite senare och det till sammans. Inte ofta och då inte båda två, så vid halv åtta i morse lämnade vi av vårt guld till förskolan efter att fått vakan till i lite mer sakta mak.
Dagen rusade iväg på jobbet och efter det var det desto med jäkt för att hinna med allt. Jag var ju bjuden ut till Kicki min kära gamla barndomsvän i yngre äldre tonåren ute i Taberg. Något som har blivit en vecka försenad för att även Tabergsbor åker på vinterförkylningar och annat skit.
Men jag hann med allt, hem och snygga till mig lite. Byta lite kläder så jag slapp lukta matos och annat gott och blandat. Hämta upp Kamilla och Catharina som var medbjudna och så kom vi i tid. Det måste bero på att jag är kvinna?!?!
Nu sitter jag här med lite lätt skallebank och funderar starkt på att hopp i säng så att även morgondagen orks med. I morgon är det upp, jäkt och slit direkt och det tidigt.
Tack Kicki för i kväll, det var Nice, i like!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.