Tack, en bra dag!

Tack Addie & Kamilla för en förmiddag på gräddhyllan!!!

Idag har det varit en kanon dag, sol, familj och härliga vänner på besök. Vi skulle ju åka till torpet men som dag det blev avbokat för snön har åkt ner från taket bitvis och läget är inte lika kritiskt som det var innan i veckan.

alt

Så Thomas messade iväg i morse ett mess och bjöd in familjen Persson på lite kort varsel på fika och ganska snart fick vi tillbaks att de hade inte något bättre frö sig utan kom strax efter 11 till oss. Familjen Silvert hade oturen att vara uppbokat på annat men så är det när det inte planeras i tid alt
alt
Thomas som då fyller år idag fick en överraskande  present av Addie och Kamilla, det var en present som jag bara älskade och som kommer bli väl använt och den andre kan väl kvitta för min del men Thomas, ja han kommer nog ha den var och varannan kväll.
Den jag bara älskade var en ”Orgasmatron mini” och det är helt underbart när man drar den över huvudet, så nu har Thomas jobb var dag på sin kära fru…
alt
Nu kan Thomas motionera Little Willy var dag för nu har han fått en ”Willy Exerciser” och jag såg allt ett litet smiley när han öppnade presenten, hehe!
alt
Så tack för trevligt sällkap även om det inte var planerat… Thomas tackar för uppvaktandet med!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.