Tack för färdiga köttbullar!

Ja, husmor som jag är! Eller jag låter vännerna tro det i alla fall. För jag har en hemlighet som ingen annan vet. I min frys dölja sig små runda bruna köttbullar och inte är de rullade av mig inte!! Nä, för ibland så fuskar även jag när det gäller maten. Idag är en sådan dag då jag verkligen inte hade lust att göra egna köttbullar. Men för tusan krutgubbar säg inte detta till Marie, jag har nämligen så kul över hennes matlådor i frysen.

alt

Marie har så många goa vänner, jag kan räkna upp några. För utom Fam. Jonsson då så har hon Fam. Dafgårds, sen Katten Findus. Ja, jag kan ta en till, vi skall icke glömma Felix han står henne närma. Så om jag nu skulle avslöja att även jag är lite smyg vän med dessa så skulle hon mobba mig resten av året.

Nu åter till stekpannan, köttbullarna har snart blivit värma färgen hade de ju redan.

Den verklige nykteristen är väl den, som efter avslutad rakning baddar ansiktet med juice.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.