Tack för att Ni engagera Er!!!

Blir så mallig när mina barn kommer hem med överraskningar efter skoldagens slut. Blir också så himla glad över att mina barn har fått lyckan att få de bästa lärare och pedagoger det kan finnas här i jönet…

1471278_10151886787423915_1093147686_nTuren eller om det var ödet?! Det kommer jag väl aldrig få veta, men jag vet att det var det bästa stället vi valde att bo på. Ekhagen, Jönköpings gräddhylla. Alla städer ha ju en gräddhylla och det är ju en ära att fått köpa en bostadsrätt på det bästa stället man kan tänka sig på.

Så tack alla fina pedagoger och lärare som mina barn har fått äran att lära känna Er. Ni lånar ju mina barn många timmar i veckan och då är det skönt att veta att de på alla sätt har det bra och jag som mamma kan slappna av.

Idag kom Noel hem med en så fin berättelse han har gjort och inte bara det, han hade även lagt massor av energi att rita bilder till sagan. Det var så välgjort och jag blev så stolt! Liam har gjort några sådan berättelser också och jag blir lika varm i hjärtat varje gång de kommer hem med ett väl utfört arbete.

Sen är det så roligt att mina barn har fått delen från mina ådror och längre tillbaks det där konstnärliga i sig. Kreativitet är som en drog, har man väl börjat så kan man inte sluta. Det bästa av allt är att tittar man riktigt nog så finner man det bästa av en lite pinnar från skogen eller en kabelsnurra kan bli et hur… Det är bara att släppa fri fantasin och inte vara rädd för att skapa.

Så därför blir jag glad när mina barn blir uppmuntrade till att skriva ner en historia, sann eller påhittad och på det göra från fantasin bilder till det.

 

Så med den här bloggen vill jag TACKA mina barns gamla och Nya pedagoger och barnens gamla och nya lärare för att Ni engagera sig med allt vad Ni har för våra barn som en dag ska ta över!

Tack!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.